Máte otázku? Zavolajte na 058/7331222 alebo píšte na kontakt@topgal.sk (Pon-Pia 8 – 16 hod.)

Študentské batohy 2023

Topgal | 03.02.2023 in BLOG

Študentská kolekcia 2023


Tento rok skutočne je z čoho vyberať. Máme pre vás totiž nový strih RONY. Ale POZOR! Nie je neobyčajný, jedná sa o vylepšenie najobľúbenejšieho strihu. RONY má odľahčený chrbát, vďaka čomu váži necelých 900 gramov, je jednofarebný a zaujme aj cenou. Jednoducho must-have každého teenagera.

Študentské batohy pre dievčatá

Farebná aj cool. Taká je dievčenská kolekcia študentských batohov na rok 2023. Tentoraz sme si vybrali cestu jednoduchosti, pretože v nej sa ukrýva skutočná krása. Nechýbajú kvety, bodky ani jednofarebné kúsky oživené štýlovou nášivkou. Požiadavky študentiek aj študentov sú rovnaké – hlavne čo nenápadnejšie! Požiadavkou rodičov je kvalitný chrbtový systém. Na nás bolo spojiť tieto priania do jedného, a tak vznikli naše štýlové batohy.

Študentské batohy pre chlapcov

Zelená a modrá. Farby, ktoré sa nikdy neomrzia, a chlapci ich jednoducho milujú, takže sme ich skombinovali v rôznych odtieňoch a vzoroch. Od žíhania, cez maskáč až po jednofarebný štýlový batoh. V kolekcii 2023 je všetko! A aby sme vás uistili, že s batohom od Topgalu nešliapnete vedľa, opäť sme si nechali ich funkčnosť otestovať v ITC Zlín. Testoval sa nielen vodeodolný materiál, reflexné prvky, ale aj nosnosť batohu. A rovnako ako kolekcia pre školákov, tak aj tá študentská dopadla na jedničku! 😊