Máte otázku? Zavolajte na 058/7331222 alebo píšte na kontakt@topgal.sk (Pon-Pia 8 – 16 hod.)

Ako vyberáme motívy pre školské tašky

Topgal | 11.05.2023 in BLOG

výprodej

V tomto príspevku sa pozrieme na niektoré z obľúbených detských motívov pre školské tašky Topgal. V našej ponuke nájdete množstvo rôznych motívov, ktoré sa páčia tak chlapcom ako aj dievčatám a navyše sa dozviete ako prebieha výber motívov, kto sa podieľa na ich tvorbe a hlavne kto má najväčšiu váhu na záverečnom rozhodnutí.

Proces výberu motívov

Proces výberu vhodných motívov pre nové kolekcie začína analýzou aktuálnych trendov v módnom priemysle a zameraním sa na potreby cieľovej skupiny. Po získaní týchto informácií sa organizujú focus skupiny, ktoré pozostávajú z detí a študentov, pre ktorých sú modely určené. Tieto skupiny umožňujú získať názory a spätnú väzbu na rôzne prvky kolekcie, ako sú farby, motívy, materiály a štýly.

Z týchto návrhov sa vyberajú najvhodnejšie motívy na základe úrovne prijatia a reakcie zo strany focus skupiny. Tieto vybrané motívy sa následne upravujú a vylepšujú, aby sa zaručilo, že budú spĺňať požiadavky zákazníkov. Po dokončení tohto procesu sa motívy integrujú do návrhov a vytvára sa konečná kolekcia, ktorá bude predstavená zákazníkom.

Je dôležité, aby sa pri tvorbe motívov brali do úvahy predovšetkým potreby cieľovej skupiny a jej preferencie. S pomocou focus skupín je možné získať hodnotné názory a spätnú väzbu, ktoré umožnia vytvárať kolekcie, ktoré zákazníkom naozaj vyhovujú a spĺňajú ich požiadavky.

Obľúbené motívy pre chlapcov

1

Minecraft

Obľúbená počítačová hra, ktorá sa teší veľkej popularite nielen medzi deťmi, ale aj dospelými. Preto nie je prekvapujúce, že aj školské tašky pre prvákov Minecraft patria medzi najobľúbenejšie detské motívy z našej ponuky. Školská taška minecraft je ideálna pre tých, ktorí túto hru zbožňujú a chcú ju mať pri sebe aj v škole.

2

Dinosaury

Dinosaury patria medzi obľúbené témy u detí už niekoľko desaťročí. Jednoducho školská taška dinosaurus ako ju každé dieťa volá nemôže chýbať žiadnemu fanúšikovi Jurského Parku.

3

Vesmír

Vesmírny motív je obľúbený nielen medzi chlapcami, ale aj dievčatami. Školská taška s vesmírnym motívom je ideálna pre deti, ktoré majú radi sci-fi filmy a seriály alebo sú fascinované kozmickými výpravami. Motívy planét alebo bojových lietadiel určite zaujmú každého fanúšika oblohy.

4

Futbal

Futbalové motívy sú vhodné pre tých, ktorí milujú tento šport a chcú sa k nemu hlásiť aj v škole. Tak ako sa spieva v známej pesničke „Zelená je tráva a futbal to je hra...“.

5

Army

Školská taška s vojenským motívom môže byť inšpiráciou pre budúcich vojakov, ktorí snívajú o tom, že sa raz stanú členmi armády. Navyše, army motív môže byť aj symbolom odvahy a sily, čo je pre mnohých chlapcov veľmi dôležité.

6

Autá a motorky

Pre chlapcov, ktorí zbožňujú automobily a motorky, je ideálna taška s malou kapsičkou, ktorá v okienku prednej časti ukrýva obrázky s rôznymi pretekárskymi autami a motorkami. Každý malý pretekár sa tak môže rozhodnúť, s akým dopravným prostriedkom na chrbte ráno vybehne do školy. Školská taška s motívom hasičského auta môže byť inšpiráciou pre budúcich hrdinov, ktorí vedia, že hasiči sú tu preto, aby pomáhali a chránili nás. Takáto taška bude dokonalým doplnkom pre každého motoristického nadšenca.

Obľúbené motívy pre dievčatá

1

Kone a jednorožce

Patria k najobľúbenejším motívom medzi dievčatami, ktoré sa zaujímajú o kone alebo magické stvorenia ako sú jednorožce. Tašky s týmito motívmi majú farebné, veselé a hravé vzory. Navyše, kone môžu byť aj symbolom sily a voľnosti.

2

Motýle

Dievčatá radi snívajú o motýľoch, preto je školská taška s týmto motívom dokonalým doplnkom pre každú malú princeznú. Tento motív je veľmi jemný a romantický, a tak sa perfektne hodí k školskému šatníku každej malinkej slečny.

3

Jungle motívy

Zobrazujú divoké živočíchy a rastliny z džungle a dažďového pralesa. Vzory na týchto taškách sú často farebné a jasné, s rôznymi druhmi papagájov, motýľov, kolibríkov a kvetov. Sú vhodné pre dievčatá, ktoré majú radi prírodu a exotické miesta.

4

Princezné a víly

Dievčatá radi snívajú o tom, že sa stanú princeznami. Školská taška s motívom princeznej môže byť pre ne inšpiráciou a motiváciou k tomu, aby sa stali sebavedomými a silnými ženami.

5

Kvetinové vzory

Tieto motívy sú často farebné a živé, s rôznymi druhmi kvetov a záhradných scén. Môžu obsahovať rôzne farby a tvary kvetov, listov a stoniek. Tašky s kvetinovými motívmi sú obľúbené dievčatami, ktoré majú radi prírodu a záhradníctvo, ale aj pre tie, ktoré majú radi ženské a jemné vzory.

6

Psíci a mačičky

Tašky s týmito motívmi patria medzi najvyhľadávanejšie. Môžu obsahovať rôzne farby a tvary týchto domácich zvierat. Motívy sú vhodné pre dievčatá, ktoré majú radi zvieratá a cítia sa s nimi prepojené

7

Lapače snov

Tieto motívy sa často objavujú na školských taškách a peračníkoch pre dievčatá. Lapač sna je zvyčajne okrúhly alebo oválny rámový dizajn s rôznymi vnútornými sieťami a príveskami. Tieto motívy sú vhodné pre dievčatá, ktoré majú radi mystické a duchovné prvky.

Každá školská taška od Topgalu je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči každodennému opotrebeniu. V Topgale ručíme za to, že všetky naše školské tašky sú praktické, pretože majú množstvo vreciek a priestorov na odloženie rôznych školských potrieb.